Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Mehmet Akif Ersoy mahallesinde
Merkezefendi Belediyesi’nin mahallelerde kuracak olduğu iftar sofralarının ilki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kuruldu. İftar programına Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun ile mahalleliler katıldı. Alkışlarla karşılanan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sokak boyunca kurulan iftar sofralarını dolaşarak vatandaşla selamlaştı.
 
İftar sonrasında konuşan Başkan Doğan, “Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarımız devam edecek. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizin bizim gönlümüzdeki yeri apayrıdır. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi olarak ilk iftarımızı burada yapıyoruz. Bu iftarımızla birlikte, hizmetlerimize ilk bu mahallemizle başlayacağız” dedi.
 
“5 YILDA GELMEYEN HİZMET BU DÖNEMDE GELECEK”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, geçen 5 yıllık dönemde sıkıntıların yaşandığını ve bunları çözeceklerini belirtti. Başkan Doğan, “31 Mart seçimlerinden önce sizlerle defalarca mahallemizin dertlerini oturup konuştuk. Henüz yapılmayan kaldırımlarımız ve yollarımız var. Bunları da en kısa zamanda çözeceğiz. Okullarımızda güvenlik anlamında bazı sorunlarımız var bunları da en kısa zamanda çözeceğiz. Şunu lütfen unutmayın, beş yılda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne gelmeyen hizmet inşallah bu yeni dönemde gelecek” diye konuştu.
 
“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ UNUTMADIK, SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”
Başkan Doğan, “Mahallelerimizin sıkıntısını biliyoruz. Meskalılar adeta kaderine mahkûm bırakıldı. Özellikle kadınlarımızın bana olan güvenini biliyorum. Kreş sözümüz vardı, bu bölgemize acilen bir kreş yapacağız. Kadınlarımız için de istihdamı sağlayacağız. Öncesinde verdiğimiz sözleri unutmadık, hepsinin sonuna kadar arkasındayız. Alpaslan Mahallemize bir düğün salonu sözümüz vardı, bunun da çalışmalarına başladık. Kurs merkezleri açıp genç kardeşlerimize sertifikalar verip değerlendirecek,  kalifiyeli eleman sıkıntısını çözecektik. Ticaret Odası ve Sanayi Odası ile yaptığımız görüşmelerde bu kurslarımız en yakın zamanda başlayacak” dedi.
 
“MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ UNUTULMAYACAK”
Mehmet Akif Ersoy Mahalle sakinlerine, kendisine güvendikleri için teşekkür eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizler bizlere güvendiniz ve inandınız. Öncelikle ben çok teşekkür ediyorum. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne söz veriyorum, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Meskalılar unutulmayacak. Ben sonuna kadar sizlerin arkasında olacağım. Sizlerin bana vermiş olduğu destek ve güven sayesinde çok güzel projeleri birlikte yapacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, Allaha emanet olun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku