Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi fırtınası devam ediyor
İlk 5ler:
Merkezefendi Bld Denizli Basket: Collins-Serkan-Hakan-Coleby-Altan
Manisa BBSK: Hall-Ramazan-Gökhan-Godfrey-Recep
 
Maça iki ekip de iyi savunmayla başladı. Dengeli geçen ilk dakikaların ardından pota altında bitiriciliği daha iyi olan Manisa üstünlüğü eline aldı. Mehmet'le üçlüğü kaydeden Merkezefendi, rakibine kolay top şansı vermese de tam istediği oyunu sahaya yansıtamadı.İlk çeyrek 19-16 Manisa üstünlüğüyle geçildi.
 
Coleby ve Serkan ile ikinci çeyreğe iyi başlayan Merkezefendi, üstünlük mücadelesini sürdürdü. Bu dakikalarda Eren ve Alican'dan ekstra katkılar alan Manisa farkı korumayı sürdürdü. Son bölümde Merkezefendi yayın gerisinden arka arkaya kritik sayılarla farkı tek topa çekse de Manisa, Eren ile cevap verdi ve çeyreği 38-33 önde tamamladı.
 
Üçüncü çeyreğe Coleby'nin arka arkaya şutlarıyla başlayan Merkezefendi'ye Manisa, Hall ile cevap verdi. Savunmanın arttığı bu dakikalarda Merkezefendi, iyi hazırlanan rakibi karşısında öne geçmeyi bir türlü başaramadı. Son bölümde farkı açmaya devam eden Manisa çeyreği 58-49 önde bitirdi.
 
Son çeyreğe Merkezefendi 7-0 ile çok iyi başlangıç yaptı. Bu dakikaları iyi oynayamayan Manisa'nın arka arkaya yaptığı hataları iyi değerlendiren Merkezefendi 07.30 dakika kala öne geçti (59-58). 03.20 dakika kala Manisa BBSK başantrenörü Ceyhun Cabadak pozisyona yaptığı itiraz sonucu arka arkaya 2 teknik faul alarak diskalifiye edildi. Kalan dakikalarda üstünlüğü bırakmayan Merkezefendi karşılaşmadan 79-70 galibiyetle ayrıldı.
 
Öne çıkanlar..
Merkezefendi Bld Denizli Basket: Chauncey Collins 14 sayı, Dwight Coleby 14 sayı-8 ribaund, Ümit Sonkol 11 sayı-5 ribaund, Hakan Yapar 10 ribaund-6 ribaund
Manisa BBSK: Marcus Hall 19 sayı, Recep Doğrusöz 10 sayı
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku