Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Oda Orkestrası ve Korosu'ndan konser
Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Korosu dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yoğun katılımın olduğu konserde Şefliğini Neslihan Demirbacak’ın yaptığı oda orkestrası ile şefliğini Sevgi Utma’nın yaptığı koro, sanatseverlere birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Salonu dolduran sanatseverler konser sonunda sanatçıları ayakta alkışladı.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konserin son kısmında Zülfü Livaneli’nin ‘Ey Özgürlük’ şarkısında orkestra ve koroya eşlik etti.
 
Başkan Doğan, “Sizlerin ilgisi sevgisi, katkısı ve desteği bizler için çok önemli. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bir oda orkestrası ve korosu kurduk öğretmenlerimizle birlikte. İnanılmaz güzel bir gece yaşadık. Denizlimize ve Merkezefendimize orkestramızın ve korumuzun büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Sizlerle işbirliği yapmaktan dolayı çok çok mutlu ve gururluyuz. İyi ki sizler varsınız. Sanat bizim için çok önemli ve farklı. Sizler bu ülkenin gülen, aydınlık yüzlerisiniz. Bizler de her zaman sizin yanınızda olacağız. Merkezefendi'de pek çok alanda olduğu gibi sanatta da ilklere imza atmayı sürdürüyoruz. Dünya sanatla, sanat Merkezefendi'de bir başka güzel” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku