Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi Yağlı Güreşleri sona erdi
 
Şemikler Spor Tesisleri’nde yapılan ve bu yıl ilk gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşleri müsabakalarına Denizlililer büyük ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde tribünleri dolduran güreş severler birbirinden heyecanlı geçen güreşleri pür dikkat izlediler. Merkezefendi Yağlı Güreşleri’nin ağası iş insanı Mehmet Yukarıca oldu. Merkezefendi Yağlı Güreşleri’ne Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Fatih Coşkun ve Necdet Yılmaz, çevre ilçelerden gelen belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başpehlivan olan Ali Gürbüz’e altın kemerini takdim ettiler. Müsabakada ikinci olan İsmail Balaban ve üçüncülüğü elde eden iki başpehlivan Osman Aynur ve Şah Ali Kurt’a da kupa ve madalyalarını verdiler. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “1.Merkezefendi Yağlı Güreşlerinin Şampiyonu, 2021 Türkiye Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. Güreşlerimizin galibi Ali Gürbüz'ü, ikinci İsmail Balaban'ı, yarı finalde er meydanına çıkarak güreşlerimizin üçüncülüğünü elde eden Osman Aynur ve Şah Ali Kurt'u kutluyor, kol bağlayan tüm pehlivanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku