Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de 11 bin ton asfalt döküldü
Selçukbey Mahallesi, Yenişafak Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Çakmak Mahallesi, Şemikler Mahallesi, Saruhan Mahallesi, Adalet Mahallesi, Aşağışamlı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Zafer Mahallesi, Muratdede Mahallesi, Başkarcı Mahallesi ve Sümer Mahallesi’nin asfalt çalışmaları ile çehresi değişti. 68 bin metrekare alanda üç kilometre uzunluğundaki asfalt çalışmasının maliyeti ise iki milyon 500 bin lira…
 
Merkezefendi Belediyesin, vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak ve ilçenin çehresini daha da güzelleştirmek için sokak ve caddelerde yol çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana asfalt ve yol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin talepleri ve istekleri doğrultusunda, ortak bir akılla çalışıyoruz. Hem ulaşımın hem de mahallelerimizin daha da güzelleşmesi adına yol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Merkezefendimiz her anlamda daha da güzel olacak” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku