Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de 23 Nisan coşkusu 
Kutlamalara, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun katıldı. 

Bayram için özel olarak bayraklarla donatılan ve maskotların, palyaçoların bulunduğu gezici tırla evlerinde olan Merkezefendilileri selamlayarak, bayramlarını kutladı. 

Başkan Doğan ve protokol üyeleri daha sonra bando takımı ile birlikte şarkılar eşliğinde mahalleleri dolaşarak Merkezefendililere bayram coşkusu yaşattı. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, milli iradenin kabulünün 101. Yılı. Mutlu olsun, kutlu olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklarımızla birlikte mahallelerimizde kutladık. Bazı mahallelerimize bando ekiplerimiz bazı mahallelerimize gezici tırlarımız girdi. Hemşehrilerimize şarkılar eşliğinde bayram coşkusu yaşattık. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum. Bu bayramın coşkusunu Merkezefendi’de hep birlikte yaşadık, yaşamaya da her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku