Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de 62 sanatçının katıldığı karma sergi açıldı
Karma Sergi’nin açılışına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Vali Ali Fuat Atik’in Eşi Fulya Atik, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürü Sinan Tokdemir, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Necdet Yılmaz, oda başkanları, muhtarlar, parti il ve ilçe yöneticileri ile sanatseverler katıldı.
 
Her zaman sanata ve sanatçıya destek olacaklarını belirten Başkan Doğan, Merkezefendi’yi kültürün, sanatın ve eğitimin merkezi haline getireceklerini söyledi.
 
Doğan, “Bu yola çıkarken Merkezefendi’yi sanatla sanatçıyla buluşturacağız demiştik. Göreve geldiğimiz günden beri arkadaşlarımızla birlikte bu doğrultuda çalışıyoruz. Merkezefendi Belediyemizde karikatür ve ressam Mehmet Selçuk ile birlikte ilk karikatür kitabımızı çıkardık. Bugün de Merkezefendili çok değerli 62 sanatçımızın yer aldığı bu görsel sanatları hep birlikte değerlendirme fırsatımız olacak. Ben tüm sanatçılarımıza sanata olan katkılarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi ile yaptıkları işbirliği için de çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
“BUGÜN ÇOK GURUR DUYDUM”
Merkezefendi’nin sanat ve kültürle buluşmaya devam edeceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İki yıldır her yaptığımız projede sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ve odaları en önde tuttuk ve iş birliği içinde olduk. Toplumun farklı dinamitlerini, yerel yönetimler olarak güçlendirmek istiyoruz. Sizlerin çıkardığı farklı sesler, bize güç verecek, bizi yönlendirecek ve doğru projelerde buluşmamıza sebep olacaktır. Bugün de bunun meyvesini bu sergiyle birlikte alıyoruz. Kültürle, sanatla buluşmaya devam edeceğiz. Salgın koşulları yüzünden kültür ve sanat etkinlikerine ara verildi. Fakat yaz ayı boyunca Kültür Müdürlüğümüzle birlikte sizler için farklı etkinliklerimiz ve müjdelerimiz olacak. Sizler de sıkıldınız, talepleriniz var biliyorum. Büyük bir zevk ve heyecanla sizler için hazırlanıyoruz. Bugün ben çok gurur duydum. 62 sanatçının Denizlimizde, Merkezefendimizde olmasından gurur duydum. Birbirinden güzel eserler var. Bizlere düşen sizleri tanıtmak, isimlerinizi duyurmak ve eserlerinizi tanıtmak. Elimizden geldiğince sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Katılımınız için, bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Güzel projelerde buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

 
“VERİLEN DESTEKTEN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eden Denizli Görsel Sanatlar Grubu adına konuşan Ressam Kemal Yenidede, “Pandemi süreci her alanda olduğu gibi bizlerin yapmış olduğu eserleri sergilemeye, aktif olarak hep birlikte paylaşma duygusunu yaşamaya maalesef engel oldu. Normalleşmeye başladığımız bugünlerde Merkezefendi Belediyesi’nin vermiş olduğu destek ile Denizli Görsel Sanatlar Grubu olarak hep birlikte bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibine, bizleri yalnız bırakmayan sanatseverlere sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı, protokol üyeleri ile birlikte sergiyi gezerek sanatçılar ile eserler hakkında sohbet etti.
 
Karma Sergi 30 Haziran Çarşamba gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku