Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de bakkal ve marketler güvende
Merkezefendi Belediyesi, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası'na kayıtlı 802 bakkal, market ve büfelerde dezenfekte çalışmalarını 10 ekiple gerçekleştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar en kısa süre içerisinde tamamlanacak. Dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına zarar vermeyen, gıda güvenliğine uygun ürünler kullanılıyor.
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın sağlığı bizler için çok önemli. Hemşerilerimizin sağlıklı ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası'na kayıtlı olup ilçemiz sınırları içinde yer alan 802 bakkal, market ve büfede dezenfeksiyon çalışmamızı aralıksız devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Bu dönemi birlikte, el ele aşacağız” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku