Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de çocuklara özel etkinlikler

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar tiyatro, konser, el baskısı boya çalışması, ritim, oyun hamuru atölyeleri, masal anlatımı ve çeşitli çocuk aktiviteleriyle gönüllerince eğlendiler.
 
Etkinliğin son gününde Merkezefendi Belediyesi, enstrüman kurslarında eğitim gören öğrencilerin konseri aileleri ve izleyenleri mest etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan etkinliklere çocukların yoğun ilgi göstermesinden mutlu olduklarını belirtti.
 
Başkan Doğan, “Bizler çocuklarımıza yaşanılabilir, güvenli, güzel bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Merkezefendi Belediyemiz ve UCİM - Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği işbirliğiyle düzenlediğimiz, hafta sonu boyunca devam eden Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliklerimizde çocuklarımız gönüllerince eğlendiler. Etkinliklerimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm çocuklarımıza yüzlerinin her zaman güleceği güzel ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku