Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de korona sonrası ilk toplantı

Meclis üyelerine sunulan Merkezefendi Belediyesi 2019 Yılı Faaliyet Raporu, 22 kabul, 9 ret ile oy çokluğu ile kabul edildi. Mecliste ayrıca gizli oy usulü ile encümen üye seçimi yapıldı, ihtisas komisyonların belirlendi ve belirlenen komisyonlara üye seçimi yapıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Meclisimize virüs nedeniyle ara vermiştik. Sizleri de bu konuda bilgilendirmiştik. Bu dönemde tüm enerjimizle virüsle mücadele ettik. Maske ürettik, dezenfektan dağıttık, hijyen kurallarını belirten afişler astık. Ekiplerimiz başvuran her aileye maskelerini gönderdik. Kısıtlamalar başlamadan önce kamu kurumlarımızı, okulları, kahveleri ve camileri dezenfekte ettik. Tüm mahallelerimiz ilaçlama araçlarımız ile dezenfekte edildi” diye konuştu.
“KATKILARINDAN DOLAYI MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Başkan Doğan, virüs sürecinde sosyal yardımlarını artırdıklarını söyledi. Doğan, “Virüsün ilerlemesi ile birlikte bazı iş yerleri kapatıldı. Adeta hayat durdu, üretim yoktu. Bu noktada sosyal yardımlarımızı arttırdık. 10 bin adet gıda kolisi ve nakdi yardımlarda bulunduk. Merkezefendi El Ele iyilik hareketi başlatarak ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı boyunca sıcak yemek gönderdik. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördük. Hareketimize sadece Denizli’den değil yurtdışından destek geldi. Salgın hala devam ediyor. Hemşerilerimiz kurallara uyma noktasında dikkat etmeleri gerekiyor. Virüs dönemindeki çalışmalarımıza sağlamış oldukları için meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. En kısa sürede salgının son bularak, sağlıklı günlerde el ele omuz omuza çalışmayı diliyorum. Ayrıca Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza rahmet, yaralı olanlara şifa diliyorum” dedi.
ENCÜMEN ÜYELERİ İLE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın konuşmasının ardından encümen üye seçimi yapıldı. Gizli oy kullanılarak yapılan seçimde Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Aslan ile Murat Cımık, Adalet ve Kalkınma Partisi Yavuz Aki, İYİ Parti Özkan Bosun ve Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Fırat Dağdeviren isimlerini söyledi. Yapılan oylama sonucunda Murat Cımık, Aydın Aslan ve Özkan Bosun encümen üyeliğine seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na Serkan Kaya, Necdet Yılmaz, Yavuz Aki, Serkan Bıçakcı ve İshak Baysal,
İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na Cihan Saraçoğlu, İbrahim Abuşaha, Gökhan Akbulut, Uğur Güzin ve Hüseyin Fırat Dağdeviren,
Kadın, Aile ve Engelli Komisyonu’na Aynur Tunç, Fatma Atıcı Bakcan, Mukaddes Sezer, Sultan Pişken ve Ebru Leman Kalkan,
İdari ve Diğer İşler Komisyonu’na İlhan Sarı, Sündüs Başsorgun, Tercan Türkmen, Ayhan Çetin ve Hasan Kurşuncu,
Çevre, Sağlık ve Tarım Komisyonu’na İbrahim Abuşaha, Gökhan Deda, Feride Kabadayılar, Mustafa Bozkurt ve İshak Baysal oy birliği ile kabul edildi.
“VAR GÜCÜMÜZLE MERKEZEFENDİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yöneticiler buralara gelirken projelerini planlarını hemşerileri ile paylaşır, onların takdirlerini alır. 31 Mart seçimlerinde göreve geldik. Var gücümüzle Merkezefendi için çalışıyoruz. Vaatlerimizi yerine getirebilmek için toplantılar yapıyoruz. Ortak akıl bizler için çok önemli. Ben yaptım oldu anlayışı artık yok. Stratejik planımızı hazırlarken odalarımızla, derneklerimizle, stkl’arla, sizlerle ve hemşerilerimizle toplantılar yaptık. 1 yıldır projelerimizi uyguluyoruz. Kalan dönem içinde de sizlerle birlikte projelerimizi uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
“DOĞRU HİZMETLER YAPMAYA GELDİK”
Merkezefendi’de birliği ve beraberliği sağlamaya geldiklerini söyleyen Başkan Doğan, “13, 14 aydır sizlerle birlikteyiz. Müdürlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler Merkezefendi’de birliği ve beraberliği sağlamaya, hoşgörüyü sağlamaya geldik. En önemlisi bu ilçeye doğru hizmetleri yapmaya geldik. Gerekli platformlarda bu konuyu kamuoyu ile paylaştık. Borçlarımızı ödemeye devam ediyoruz. Yapısal projelerimiz için yerler almamız gerekiyordu. Bu doğrultuda yeni yerler aldık ve projelerimize başlayacağız. Birlik ve beraberliğin, saygının bu mecliste olduğunu düşünüyorum. Uyumlu bir şekilde çalışmaya, doğru hizmetlerle, bütçeyi doğru kullanarak projeleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
2019 FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE ONAYLANDI
Encümen ve Komisyon üyelerinin belirlenmesinden sonra Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, meclis başkanlığı görevini Merkezefendi Belediyesi 1. Başkan Vekili Fatih Coşkun’a devretti. Gündemin 13.maddesinde 2019 Yılı Faaliyet Raporu filmi meclis üyelerine izletildi. Meclis üyelerine sunulan faaliyet raporu görüşülerek oy çokluğu ile onaylandı. Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nın 2.oturumu 6 Temmuz saat 17.00’de gerçekleşecek.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku