Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de Off-Road rüzgarı esecek
Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacak olduğu Petlas Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 2. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Ağustos tarihlerinde Merkezefendi Off Road Pisti’nde yapılacak. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Off Road yarışları ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Merkezefendi Off Road Pisti’nde düzenlenen toplantıya Türkiye Off Road son Şampiyonu ve DENDOFF Kulüp Başkanı Kenan Özsoy ile yetkililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Yarışlara ev sahipliği yaptıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını dile getiren Başkan Doğan, bu yarışlar ile Merkezefendi’nin marka değeri olduğunu söyledi. 

Doğan, “Her yıl geleneksel hale gelen ulusal Off Road yarışlarının basın lansmanı için toplanmış bulunmaktayız. Bu sene yarışları düzenleneceği pistimiz değişti. Geniş bir alanda sporcularımızın daha iyi şovlar yapabileceği, daha iyi yarışabileceği bir alanda Off Road yarışlarını gerçekleştireceğiz. Biz de çok heyecanlıyız” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Off Road’a ilginin arttığını belirtti. Başkan Doğan, “Petlas Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 2. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Merkezefendi Belediyesi ve DENDOFF ailesi olarak daha önce 1 mahalli, 3 ulusal yarışa ev sahipliği yaptık. Yarışlarımızı burada gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Görüyoruz ki ilçemizde ve ilimizde artık off roadun ne olduğunu biliniyor ve yarışlar seviliyor. İlgi gittikçe artıyor ve farkındalık oluşuyor. Bizim pistimiz ekipler tarafından denetimden geçti ve olumlu bir sonuç geldi. Bizler de bütün birimlerimizle büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Yarışlarımıza Merkezefendimizden, Denizlimizden ve çevre illerimizden birçok seyircimiz gelecek. İlçemizin bu off-road yarışlarıyla duyulmasının bir marka değeri oluyor” diye konuştu.

“BİZ HAZIRIZ”
Başkan Doğan, “Bu yarışlara girmek isteyen çok belediye var. Federasyon her talep edeni bu yarışlara almıyor. Bu anlamda da ben ekip arkadaşlarıma öz verili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Bu yarışları yapmak ve bu ligde kalıcı olmak bizim için çok önemli. Kenan Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kendisi geçen sene Türkiye Şampiyonu oldu ve Merkezefendimize ve Denizlimize Türkiye şampiyonluk kupasını getirdi. Denizlimize ve ilçemizin tanıtımı anlamında çok büyük katkıları var. Ben bütün Merkezefendili, Denizlili ve çevre illerdeki hemşerilerimi bu yarışa davet ediyorum. Çünkü biz hazırız, pistimiz hazır, ekip arkadaşlarımız hazır. Yarışların bu pistte görsel olarak çok güzel olacağını düşünüyorum ve herkesi 22 ağustostaki yarışlara buraya davet ediyorum” dedi.

“BİRİNCİ OLMAK İSTİYORUZ”
Türkiye Off Road son Şampiyonu ve DENDOFF Kulüp Başkanı Kenan Özsoy ise, “Öncelikle Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a ve siz değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim. Bir sefer şampiyon oldum ve Avrupa yarışlarından davet aldık. Umarım Avrupa yarışlarına katılım göstereceğiz. Türkiye’de ulusal olarak birçok yarışta birinciliği aldık. 2019 Türkiye Off Road yarışlarını şampiyon olarak bitirdik. 2020’de pandemiden dolayı organizasyonlar düzenlenmedi. 2021’de ilk yarış Kızılcahamam’da tamamlandı. 21 ve 22 Ağustos’ta Denizli’de Türkiye Off Road Şampiyonası 2. Ayağını gerçekleştireceğiz. Bu senenin ilk birinciliğini Denizli yarışında alarak başarılı bir şekilde sezonu tamamlamayı istiyoruz” diye konuştu. 

PROGRAM 
19 Ağustos Perşembe günü ise saat 16.00’da off road araçlarının katılacağı kortej geçişi Merkezefendi Belediye önünden Merkezefendi Off Road Pisti’ne yapılacak. 21 Ağustos Cumartesi günü seyircisiz olarak Mukavemet(orman) Etabı gerçekleştirilecek. 22 Ağustos Pazar günü saat 12.20’de ilk araç için start verilecek. Saat 13.40’ta konuşmalar, saat 18.00’de Güray Yalçınkaya DJ performansı ve saat 19.00’da ödül töreni gerçekleştirilecek.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku