Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de projeler hızla yükseliyor
Çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, görevlilerden bilgi aldı. Başkan Doğan, “Söz verdiğimiz gibi ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Merkezefendimizin her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Temelini attığımız birçok projemiz ilçemizin her noktasında yükselmeye başladı. İlçemize kazandıracağımız projeler ile Merkezefendimizin çehresini değiştireceğiz. Projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Her şey Merkezefendi ve Merkezefendili hemşerilerimiz için” diye konuştu.
SÜMER DÜĞÜN VE TOPLANTI SALONU
14 Ağustos 2020 tarihinde çalışmaların başladığı Sümer Düğün ve Toplantı Salonu’nun temeli 11 Eylül 2020’de atıldı. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü proje yüzde 35 seviyelerine geldi. Kaba inşaatı tamamlanan yapıda bodrum, zemin ve 1. Kat bulunuyor. Projenin içerisinde otopark alanı, çok amaçlı salon ve ofisler yer alıyor. Proje 2 bin 408 metrekarelik alandan oluşuyor.
AŞAĞIŞAMLI SOSYAL TESİS
Aşağışamlı Mahallesi’ne kazandırılacak olan sosyal tesis projesinin yapımına 31 Ağustos 2020 tarihinde başlandı. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların 28 Aralık 2020 tarihinde tamamlanması bekleniyor. Son olarak çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği sosyal tesis iki kattan oluşuyor. 261,7 metrekare alandaki projenin zemin katında berber, muhtarlık ve market, 1. katta ise çok amaçlı salon bulunuyor.
ALPASLAN SPOR TESİSİ
3 bin metrekareden oluşan spor tesisinde basketbol, voleybol, futbol, soyunma odaları ve kafeterya bulunuyor. Saha çevrelerinde peyzaj ve sert zemin çalışmaları ile kafeterya bölümündeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyük kısmı tamamlanan proje en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete hazır hale getirilecek.
SELÇUKBEY, ADALET VE 1200 EVLER PAZAR YERİ
Selçukbey Mahallesi’nde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı 4 bin 430 metrekarelik alandan oluşuyor. 19 Ağustos 2020 tarihinde çalışmaların başladığı projede 15 adet dükkan, 111 adet tezgah, 30 adet müstahsil yer alacak. İhale şartlarına göre pazar yeri inşaatının 16 Nisan 2021 tarihinde tamamlanması planlanıyor.
Adalet Mahallesi’ne kazandırılacak olan ve 25 Eylül 2020 tarihinde çalışmalara başlanan pazar yeri projesinin 23 Mart 2021’de bitirilmesi bekleniyor. 3 bin 74 metrekareden oluşan pazar yerinde 8 adet dükkan, 63 adet tezgah, 34 adet müstahsil hizmet verecek.
3 bin 186 metrekareden oluşan 1200 Evler Pazar Yeri’nin ise 10 Nisan 2021 tarihinde tamamlanması bekleniyor. 1200 Evler Pazar Yeri’nde 15 adet dükkan, 68 adet tezgah, 32 adet müstahsil yer alacak.
ALPASLAN TAZİYE EVİ
29 Temmuz 2020 tarihinde yapımına başlanan Alpaslan Taziye Evi’nde çalışmalar tamamlandı. En kısa süre içerisinde hizmete açılacak. 495,5 metrekarelik alanda gerçekleştirilen projenin içerisinde taziye alanı, ofis ve mutfak bulunuyor.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku