Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de üst yapı atağı
Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2021 yılının ilk üç ayında toplam 90 bin metrekarelik alanda 7.5 kilometrelik yeni yol açıldı. Ekipler ayrıca 5 bin 800 metrekare parke taşı ve 2 bin 200 metre bordür taşı döşemesi gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalar kapsamında toplam 12 bin ton asfalt yeni üst yapı ve mevcut üst yapıların tamirat çalışmalarında kullanıldı. 
Merkezefendili vatandaşların resmi olarak ilettiği kırmızı kot, kasis, duba, metruk bina yıkımı, yol açma, asfalt, kaldırım, bakım-onarım konularındaki 400 dilekçenin 320 tanesi olumlu olarak sonuçlanırken 30 tanesi ilgili kurumlara iletildi.
Geriye kalan 50 dilekçe ise Fen İşleri Müdürlüğü’nün programına eklenerek önümüzdeki günlerde sonuçlandırılacak.
Gerçekleştirilen çalışmaların Merkezefendili vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdığını ve yaşam standartlarını yükselttiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ekiplerin gece gündüz büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.
Her geçen gün Merkezefendi’nin çehresini pozitif yönde değiştirmek için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizde yol açma, kaldırım, asfalt, bakım gibi birçok alandaki çalışmalarımıza düzenli olarak devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri ve çalışma arkadaşlarımızın programları doğrultusunda gece gündüz çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri bizler için çok önemli. Elimizdeki imkanlar ve gerekli çalışmalar sonucunda elimizden geldiğince hemşehrilerimiz için çalışıyoruz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku