Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de üst yapı çalışması sürüyor
 Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kazı işlemi tamamlanan ve betonlama işlemi gerçekleştirilen bölgede incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Üst yapı çalışmaları kapsamında Merkezefendi Mahallesi’nde 20.000 metreküp betonlama çalışması yapılacak.
 
Bölgede 45.000 metrekare uzunluğunda sıcak asfalt serimi, 120.000 metrekare uzunluğunda parke, 40.000 metre uzunluğunda bordür döşeme işlemi gerçekleştirilecek.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Mahallemizde devam eden üstyapı çalışmalarımızda, kazı sonrası betonlama işlemine başladık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizden, hafta sonunda da aralıksız olarak devam eden çalışmaları hakkında bilgi aldık. İlçemizin çehresini değiştirmeye, mahallelerimizi ve sokaklarımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku