Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'de Zafer için ikinci turnuva
Turnuvada 8 yaş altı, 10 yaş altı, 12 yaş altı, 14 yaş altı ve Açık kategori olmak üzere toplamda beş ayrı kategori oluşturulacak. Maksimum ratinge puanı bin 300 üzeri olan sporcular ile 2004 ve üzeri doğumlu olan sporcular Açık kategorisinde yarışacaklar.  Turnuva kapsamında 25 Ağustos Pazar günü 2013 doğumlu sporcuların da katılacağı 6 yaş kategorisi satranç şenliği de düzenlenecek. 8 Yaş altı, 10 Yaş altı, 12 yaş altı ve 14 yaş altı kategorilerinde ilk üç dereceyi elde eden sporcular ile en iyi dereceyi elde eden üç kız sporcuya madalya ve hediye çantası verilecek. Açık kategorisinde ise ilk üç dereceyi elde eden sporculara bisiklet, kupa, madalya ile hediye çantası ve en iyi dereceyi elde eden üç kız sporcuya madalya ile hediye çantası verilecek. 6 yaş kategorisinde de tüm katılımcılara madalya ve hediye çantası verilecek. Merkezefendi Belediyesi Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası’na başvurular http://www.denizli.tsf.org.tr/ adresinden yapılıyor.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak spor faaliyetlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Sporun merkezi haline gelen ilçemizde birbirinden farklı branşlarda turnuvalar düzenliyoruz. 24-25 Ağustos’da Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası gerçekleştireceğiz. Turnuvamıza şehir dışından da sporcularımız kayıt oluyor. Şimdiden katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 
Zafer Kupası ELO Satranç Turnuvası’na şu ana kadar on sekizi şehir dışı olmak üzere toplamda 226 sporcu başvurdu. Turnuvaya son başvuru tarihi ise 21 Ağustos…
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku