Merkezefendi:
banner175
Merkezefendi'nin çehresi yeni parklar ile değişecek
Toplamda 55 bin 800 metrekare alanda yapılacak olan çalışmalar çerçevesinde parkların içerisinde çocuk oyun alanları, fitness aletleri, piknik masaları, oturma alanları ve büfeler bulunacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da, yeni parkların yapılacağı bölgelerde incelemelerde bulunarak alan ekiplerinden bilgi aldı.
“DAHA YEŞİL BİR MERKEZEFENDİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Her mahalleye park ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenip vakit geçirecekleri alanların sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçenin çehresini pozitif olarak değiştirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Merkezefendimiz için, Merkezefendili hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Başta üç tematik parkımız olmak üzere ilçemize birçok park kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Çocuklarımızın keyifle ve güvenle vakit geçirebilecekleri, ailelerimizin nefes alıp dinlenebileceği yeşil alan ve parklarımızın sayısını arttıracağız. Her şey daha yeşil, daha güzel bir Merkezefendi için” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku