Merkezefendi:
banner175
Sevindik Ve Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri Açıldı

Gerçekleştirilen açılış törenlerine Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Necdet Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen törenlerde önce Sevindik Mahallesi’nde bulunan Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, sonra Sümer Mahallesi’nde bulunan Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezi törenlerle açıldı. Açılışı gerçekleştirilen merkezlerin birçok alanda faaliyet göstereceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlere sözümüz vardı. Gerzele’de, Yenişehir’de, Şemikler’de ne varsa, hangi hizmetler yapılıyorsa bu mahallelerimizde de, yolun alt tarafında da aynı hizmetler olacak. Kadınlarımız ve çocuklarımız özellikle eğitim ve sağlıkta eşit haklara sahip olacak. Sizlerin belli sıkıntılarını bu merkezlerimiz ile çözeceğiz. Yabancı dil kursundan akıl oyunlarına, satrançtan ana derslere kadar birçok alanda faaliyet göstereceğiz. Kadınlarımızı, annelerimizi de unutmadık. Onlar için de spor merkezleri olacak” dedi.
“SEVİNDİK HALK KREŞİ 30 AĞUSTOS’TA AÇILIYOR”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sevindiklilere müjde verdi. Başkan Doğan, “Bir müjdeyi sizlere vermek istiyorum. Hizmet yolun altından başlayacak demiştik. Yapısal projelerimizin ilkini Sevindik Mahallemizde yapıyoruz. Sevindik Halk Kreşimiz 30 Ağustos’ta sizlerin hizmetine açılacak. Şimdiden hayırlı olsun. Göreve gelmeden önce ne söz verdiysek, hepsini bir bir gerçekleştireceğiz. Her şey Merkezefendi için” diye konuştu.
“MERKEZLERİMİZ BELEDİYEMİZİN BİR ŞUBESİ”
Başkan Doğan Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinin belediyenin bir şubesi olduğunu söyledi. Doğan, “Sevindik Mahallesi’nde oturan kadın hemşerilerim gece çıkamıyoruz, spor yapamıyoruz demişlerdi. En kısa sürede yapacağıma dair söz vermiştim. Bu merkezlerimiz de kadınlarımız artık spor yapacak. Hocalarımız gerekli eğitimleri, kursları verecek. Belli günlerde hukukçu, diyetisyen ve psikologlar bu merkezlerimize gelecek. Ben de sizlerle birlikte aktivitelere buralarda katılacağım. İnsana dokunan projelerle karşınıza çıkacağız her zaman. Sizler belediyeye değil, belediye sizin ayağınıza geldi. Belediyeye iletmek istediğiniz her türlü talebi ve şikayeti bu merkezlerimize iletebilirsiniz. Merkezlerimiz belediyemizin bir şubesi. Ben de sık sık sizlerin yanına gelerek dertleri dert yerinde dinleyeceğim” dedi.
“5 YILDA İLÇEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadın istihdamını artırmak, çocuklarımızın doğru düzgün arttırmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kreş açıyoruz, Kadın Kooperatifi’ni açtık. Bu merkezlerimizi daha önce açacaktık ancak salgından dolayı açamadık. Merkezlerimize bin kaydımız var. Bu yüzden büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Buralara sahip çıkmak sizin elinizde. Yol çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar belediyenin asli görevi zaten. Buradaki alt yapı çalışması bittiğinde üst çalışması Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılacak. 5 yıllık dönem içerisinde ilçemizin, mahallelerimizin çehresi değişecek. Yolun üst tarafında ne varsa alt tarafında da o olacak” diye konuştu.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku