Merkezefendi:
banner175
Sevindik Ve Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri'nde Öğrencilere Destek Kursu
Öğrencilerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf oldukları 13.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kurslarda matematik ve fen bilimleri dersleri veriliyor. Dersler, Pazartesi ve Salı günü Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü ise Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri tarafından öğrencilere veriliyor.
Öğrencilere desteklerin her zaman süreceğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Mahallelerimize kazandırdığımız Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nden hemşehrilerimizin en iyi şekilde faydalanması noktasında çalışıyoruz. Pandemi tedbirleri doğrultusunda kurallara uyarak etkinliklerimizi bu merkezlerimizde gerçekleştiriyoruz. Bu noktada öğrencilerimizin derslerinden geri kalmamaları adına matematik ve fen bilimleri derslerini destekleyici kurslar merkezlerimizde veriliyor. İlerleyen süreçte kursların sayısını arttırmak istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku