Merkezefendi:
banner175
‘Yeraltı çöp konteyneri' pilot uygulaması başladı
Görsel kirliliğin de tamamen ortadan kalktığı bu sistemde yer altına yerleştirilen çöp konteynerleri ile hem yer açısından hem de uzun kullanımı sayesinde bütçeden tasarruf edilecek. Merkezefendi Belediyesi, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları ve atık eğilimleri doğrultusunda yeraltı çöp konteyner sistemini mahallelerde uygulamaya devam edecek.
Biyolojik ve görsel kirliliğin önüne geçeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, daha sağlıklı, daha temiz bir Merkezefendi için hiç durmadan çalıştıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Merkezefendimizde pilot uygulamasını başlattığımız modern yeraltı çöp konteynerleriyle, çöp ve atıkları yer altında izole ederek, kötü koku, bakteri, hastalık riski gibi istenmeyen sonuçların önüne geçiyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaçları ve atık eğilimlerini göz önüne alarak mahallelerimizde uygulamaya devam edeceğimiz modern yer altı çöp konteyner projemiz, sağladığı hijyenin yanında, uzun kullanım ömrü sayesinde bütçemizde de tasarruf sağlayacak. Yer altı çöp konteyneri sistemiyle biyolojik kirlilikle mücadele edip hijyen sağlarken, kent estetiğine uygun bir yapı oluşturarak görsel kirliliği de önleyeceğiz. Her şey tertemiz bir Merkezefendi için” diye konuştu.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku