Merkezefendi:
banner175
Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket güven veriyor
ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Anadolu Efes’e uzatma sonunda 94-93 mağlup olmasına rağmen taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Yukatel Merkezefendi Basket Başkanı Veli Deveciler, tüm Türkiye’nin kendilerinden bahsettiğini, aynı performansı sürdürmek istediklerini dile getirdi.

“ANADOLU EFES İLE AYNI KALİTEDE BASKETBOL OYNADIK”
 Anadolu Efes karşılaşmasını değerlendiren Başkan Deveciler, “ Hafta sonu Anadolu Efes maçını kaybederek lige başladık. Baştan sona mücadelenin hiç bitmediği, uzatmalara giden maçta, galibi son top belirledi. Rakibimiz son Euroleague ve İNG Basketbol Ligi şampiyonu olmasına rağmen aynı kalitede basketbol oynadık. Tüm Türkiye, lige yeni çıkmış takımımızın başarısı ve mücadelesinden bahsetti. Gelecek maçlar için takımımızın neler yapabileceğini biliyoruz. Birbirinden zorlu rakiplere karşı aynı kaliteli basketbolu oynamak istiyoruz. Bu bize başarıyı getirecektir” diye konuştu.

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Frutti Extra Bursaspor’la karşılaşacaklarını ve rakiplerinin çok başarılı olduğunu ifade eden Deveciler, “Frutti Extra Bursaspor’la Pazar günü saat 18:00 de salonumuzda oynayacağız. Rakibimiz çok başarılı, geçen sene Avrupa oynamış bir organizasyon. Güçlü bir takımla oynayacağız. İsteğimiz iyi oynayıp kazanmak. Üstelik, Denizli tarihindeki ilk Basketbol Süper Ligi karşılaşması olacak. Seyircimiz de uzun bir aradan sonra bizlerle olacak. Salonumuzda tüm hazırlıklarımız tamam. Takımımız hafta boyunca çok iyi çalıştı. Tüm Denizlilileri bu harika takımı ve güzel mücadeleyi izlemeleri için maça davet ediyoruz. Birlikte daha güçlüyüz ve her şeyin üstesinden gelebiliriz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku