Özel Haber:
banner175
Göğsünü siper edenler

Denizli Güncel, unutmamak, unutturmamak için 15 Temmuz’un ilk dakikalarını tekrar yaşatmak için foto-haber dizisi hazırladı. Alçakların hain kalkışmasının ilk dakikalarından itibaren destan yazan Denizli, bu dizide olacak.
 
15 Temmuz gecesi, kalkışmanın ilk dakikalarında, daha asker sokaktayken sonunu düşünmeden yola çıktı Denizlililer. En önde de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, eski milletvekilleri ve il başkanları kolkola halkın önünde yer aldı.

 
15 Temmuz gecesi, vatan haini FETÖ’ye karşı tek ses tek yürek oldu Denizli... 97 yıl sonra Denizli sancağı yine yeniden bağımsızlıın simgesi oldu.

 
15 Temmuz gecesi, ülkemizi parça parça etmek isteyen şer odaklarına karşı dimdik durdu Denizli ve sabahın ilk saatlerine kadar meydanları boş bırakmadı.



 
Okunan salâlar eşliğinde meydanlar Denizli’nin şahidiydi...

 
Çocuğundan yaşlısına yüzbinlerce kahraman Denizlili milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıkmak için meydanlarda buluştu.

 
Denizli Büyükşehir Belediesi’nin ekipleri darbecilere karşı seferber oldu.

 
YARIN: DESTAN YAZMAYA DEVAM
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çatelçeşme’den Çınar’a bakışın 54...
Çocukluk ve gençliği babasının Çatalçeşme’deki fotoğrafçı dükkanında geçen Babadağlı Gazeteci...

Haberi Oku