Özel Haber:
banner175
HEP TEK YÜREK OLDUK, DESTANI ÖYLE YAZDIK
Denizli Güncel, hainlerin ülkemiz üzerindeki alçak emellerinin gün yüzüne çıktığı 15 Temmuz’u unutturmamak için yazılan Denizli Destanı’nı tekrar tekrar hatırlatıyor.

 
Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ilk saniyelerinde çıktığı Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda destan yazdı.

 
Yenikapı mitingiyle canlanan o ruh, Tüm Türki’de olduğu gibi Denizli’de de canlandı ve Denizli her kesimden insanıyla kenetlendi.

 
15 Temmuz gecesi Ankara’da olan Bakan Zeybekci, Denizlililerle defalarca buluştu.

 
Denizli, her gece 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na akarken, onlar gibi direnişin simgesi milletvekilleri de hep birlikteydi...




 
Şehitlerimizin kanı ile vatan olan bu toprakları vatan hainlerine asla teslim etmeyeceğiz.



 
Şanlı bayrağımızın gölgesinde günlerce süren milli irade nöbetlerimizde bu vatanın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya haykırdık.


 
Çardaklıları da unutamayız. Çünkü onlar, darbe gecesi olayı anladıklarında canları pahasına kendilerini silahlı 550 komandonun önüne atarak büyük bir faciayı önlediler ve Denizli destanına altın harflerle yazıldılar.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çatelçeşme’den Çınar’a bakışın 54...
Çocukluk ve gençliği babasının Çatalçeşme’deki fotoğrafçı dükkanında geçen Babadağlı Gazeteci...

Haberi Oku