Pamukkale:
banner175
8 aracın yan aynasını kırdı, kırmaya devam ederken yakalandı
Olay, Kayıhan ve Asmalıevler Mahalleleri arasında park halindeki otomobillerin yan aynalarını kıran kişi suçüstü yakalandı. Mericulukus.tv’nin haberine göre, geceyarısında Kayıhan ve Asmalıevler Mahallesi arasında park halindeki otomobillerin yan aynalarının kırıldığını fark eden araç sahihleri polisi aradı.
 
Bölgeye gelen ve yaya olduğu tahmin edilen kişiyi arayan polis, kısa süre sonra Asmalıevler’de alkollü S.D’yi aynaları kırarken suçüstü yakaladı. S.D’nin cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilirken 8 kişinin şikayeti sonrası gözaltına alındı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

8 kişinin eline vereceklerdi. o zaman akıllanırdı şimdi hakim karşısına çıkar alkollüyüm ne yaptığımı bilmiyorum der tamam.adalet işte

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku