Pamukkale:
banner175
Akhan daha da güzellişiyor
 Pamukkale Belediyesi 61 mahallede önemli çalışmalara imza atıyor. Akhan’da kısa bir süre önce başlayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarında sona yaklaşıldı. 5 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalar çerçevesinde kaldırım ve parklar da elden geçiriliyor. Akhan’daki çalışmalar bununla sınırlı kalmıyor. 20 bin metrekarelik alanda bölgenin en büyük mesire alanlarından birinin yapımına devam ediliyor. 2019 yılının yaz aylarında başlayan 20 bin metrekarelik alandaki çalışmalar çerçevesinde yaklaşık 500 kamyonluk hafriyat yapıldı. Yapımı devam eden Çamlık Cami ve mevcutta bulunan halı saha ile birlikte geniş bir alan halkın hizmetine mesire alanı olarak sunulacak. Pamukkale Belediyesi ekipleri alanda peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Yine bu proje içinde 3 bin metrekarelik beton parke kilit taşı döşeme çalışması da yer alıyor.
 
BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA
 
Akhan Mahalle Muhtarı Orhan Genç, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek, “Mahallemizin ihtiyaçlarını daha önce kendisine ilettik. Sağ olsun bir dediğimizi iki etmeden halkımızın memnuniyeti için çalışıyor. Mahallemiz genelinde beton kilit parke taşı döşendi. Bu hizmet halkımızı memnun etti. Bunun yanında Akhan’ın meydanında yapımı devam eden cami, halı saha ve korulukla birlikte önemli bir proje çalışması devam ediyor. Başkanımız Akhan için ne gerekiyorsa fazlasını yapıyor. Kendisine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
AKHAN’A YAKIŞIR HALE GETİRİYORUZ
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mutlu insanların ilçesi Pamukkale’yi oluşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Akhan 6 bine yakın vatandaşımızın yaşadığı güzel bir mahallemiz. Burada ekiplerimiz yoğun bir çalışma içinde. Bir taraftan 5 bin metrekare beton kilit parke taşı döşeme işi yapılırken bir taraftan da bölgenin en büyük mesire alanlarından birini yapıyoruz. Mahallenin meydanı denilebilecek yapımı devam eden caminin bulunduğu toplam 20 bin metrekarelik alandaki mesire alan için yaklaşık 500 kamyon dolgu malzemesi kullandık. Burası tamamlandığında hemen yanındaki koruluktaki yürüme alanları, çocuk parkları, halı saha ve caminin bahçesi ile birlikte Akhan’a yakışır bir hale gelecek. Yapılan çalışmalardaki amacımız vatandaşlarımızın mutluluğu. Hem beton parke taşı çalışmamız hem de mesire alanı çalışmamız hayırlı olsun” diye konuştu.
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku