Pamukkale:
banner175
Alt yapısı biten Fatih'te üst yapı sevinci
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki 10 mahallede hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarına da hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarının başladığı Fatih Mahallesi 1925 Sokak’ta incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Yol İşleri Şube Müdürü Hüseyin Çolakoğlu, Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ve beraberindekiler eşlik etti. Fatih Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, yaptıkları çalışmaları anlatarak, vatandaşların duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.
 
"İçme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirdik"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih Mahallesi’nin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizlerin arzusu ve isteği doğrultusunda ihtiyaçlarınızı gidermek için gayret ediyoruz. Öncelikle Fatih Mahallemize kapalı pazaryeri kazandırdık. Denizlimize doğalgaz gelmesiyle, Fatih Mahallemize de baştan aşağıya doğalgaz getirdik. Altyapıya girdik, içme suyu, kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirdik" diye konuştu.
 
Fatih sıcak asfalta kavuştu
 
Fatih'de geçmişte yollarda ızgaraların olduğunu, ancak yağmur suyu hatlarının bulunmadığını anlatan Başkan Osman Zolan, “Yağmur suyu hatları yaptık. Yağmur suyunun artık kanalizasyonla bağlantısı yok. Yağmur yağdığında artık, kanalizasyonlar taşmayacak, evlere su basmayacak. Bugün bu işin finaline geldik. Fatih Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku