Pamukkale:
banner175
Başkan Örki, imzaladığı ruhsatları esnafa kendisi teslim etti
Başkanlık mazbatasını aldıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye başkanı olarak ilk iş yeri açma ruhsatlarını imzaladı. Ruhsatları bizzat işletme sahiplerine iş yerlerinde takdim eden Başkan Örki, bu yaptığı ziyaretlerle de farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Başkan Avni Örki İlk ruhsat takdimini Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan Fatma Halatçı’ya ait iş yerine yaptı. Ev tekstili ürünlerinin satışının yapıldığı mağazada Halatçı’ya bol kazanç dileklerini ileten Başkan Örki, iş yeri açma ruhsatını bizzat duvara astı.
 
İKİNCİ RUHSAT DA KADIN GİRİŞİMCİYE
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ikinci ruhsat takdimini de yine Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan kadın girişimciye yaptı. Süs eşyaları satışı yapan iş yeri sahibi Özgür Şerda Turgut’a ruhsatını veren Başkan Örki, iş hayatında kendisine bol kazançlar diledi. Başkan Avni Örki ruhsatı Turgut ile beraber duvara astı. Başkan Örki ziyaretler sonrası Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan çevre esnaflarla selamlaştı.
 
“KADINLARIMIZIN AKTİF BİR ŞEKİLDE İŞ HAYATINA DAHİL OLABİLMELERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
Pamukkale’de istihdamı artıracak, ekonomiye önemli katkı sağlayacak kadın ve genç girişimcilerin her daim destekçileri olacaklarını belirten Başkan Avni Örki, “Pamukkale gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine kadar üreten ve çalışmayı çok seven bir ilçe. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak esnaflarımıza, girişimcilerimize ve üretim çarkı içinde olan her bir vatandaşımıza destek olacağız. Karşılaştıkları sorunları, engelleri kaldırmak için gayret edeceğiz. Esnaflarımızın işlerini kolaylaştıracak, öncelikli olarak onların mutluluğunu sağlamaya ve bunu daim ettirmeyi sağlayacağız. Özellikle kadınlarımızın aktif bir şekilde iş hayatına dahil olabilmelerini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda öncelikle iletişimi güçlendireceğiz. Esnaflarımızın taleplerine kulak verecek, karşılaştıkları sorunları ortak akılla çözüme kavuşturacağız. Yeter ki mesele Pamukkale olsun, üzerimize düşeni sonuna kadar yapmaya hazırız.” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku