Pamukkale:
banner175
Başkan Zolan: Pamukkale çok güzel olacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Ziyaret kapsamında ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin Pamukkale Mahallesi’nde yapımına devam ettiği Kadı Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, daha sona pazar yeri esnafını ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Ardından Pamukkale Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Zolan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Mahallede yapılacak hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, “Kadı Deresi, atıl ve bakımsız durumdaydı. Alanı toparlıyoruz. İnşallah etrafında peyzaj düzenlemelerini yaparak Pamukkalemize ve sizlere yakışır hale getireceğiz. Mahallemizde alt yapı ve üst yapı çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Pamukkalemiz son 30 yılda alamadığı hizmetlerin en güzelini almış olacak. Yollarımız kaldırımlarımız parklarımız çok iyi olsun istiyoruz” dedi.
 


“Adı konmamış bir savaş var”

 
Başkan Zolan, Türkiye ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek, “Adı konmamış bir savaş var. Bu savaşta bazı ülkeler kendini gizleyerek terör örgütleri vasıtasıyla saldırı gerçekleştiriyor. Bu, mertçe yapılan bir savaş değil. Eski savaşlar göğüs göğse, yiğitçe olurdu. Herkes de sonuca razı olurdu” diye konuştu. Halep’te yaşanan olayların da içler acısı olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Yavrularımız, çocuklarımız çok zor durumda. İntihar etmek isteyenler var. Çünkü orada kadınlara, kızlara musallat olunuyor. Orada bir dram yaşanıyor. Şükürler olsun Cumhurbaşkanımız devreye girdi. Bir ateşkes sağlandı. Bir koridor oluşturuldu. İnşallah o koridorda acılar azaltılır. Yardım edilir” dedi.
 
“Türkiye son kale”
 
Türkiye’nin, coğrafyasında sağlam kalan son kale olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “15 Temmuz’da bu kaleyi devirmiş olsalardı amaçlarına ulaşacaklardı. Oyun çok büyüktü. Beynini ve ruhunu satmış olan hainler, onlara maşa oldular. Ama milletimiz dimdik durarak, 248 şehit 2000 gazimiz ile oyunu bozdu. O insanların hiçbir beklentisi yoktu. Bayrağına ve vatanına sahip çıkmak için meydanlarda şehit ve gazi olmayı göze aldılar. Allah onlara rahmet eylesin. Türkiye çok değerli bir ülke, etki alanı sadece kendine değil; coğrafyasını ve dünyayı ayakta tutan bir direk. O direğin devrilmemesi gerekiyor. Bunun mücadelesi içindeyiz” diye konuştu.
 


“Uyanık olmalıyız”

 
15 Temmuz’un ardından şimdi de dolar üzerinden Türkiye’nin dengelerini bozma gayreti içinde olduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Dolar ile yapılan müdahale tankla, uçakla yapılan müdahaleden farklı değil. Amaç Türkiye’yi felç etmek, elini ayağını bağlamak, Türkiye’yi kendi derdine düşürerek çevresine yardım etmesin engellemek. Çok şükür vatandaşımız buna da engel oluyor. Her türlü oyuna karşı her zaman uyanık olmalıyız” ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku