Pamukkale:
banner175
Belediye personeline sigara bırakma eğitimi
 
 Pamukkale Belediyesi, çalışanlarına sigaradan kurtulma eğitimi verdi. Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Dr. Engin Mengü tarafından verilen eğitim Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.
 
Her yıl 1-7 Mart tarihleri haftasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda yapılan eğitime 100’e yakın personel katıldı. Sigaranın sağlık sorunlarına neden olduğunu belirten Dr. Engin Mengü, “Sigaraya başlama yaşı her geçen yıl daha da düşüyor. Bunun sebeplerinin başında merak, anne babanın sigara içmesi ve arkadaş çevresi geliyor. Sigara başlandıktan sonra bağımlılığa dönüşüyor. Sigarayı bırakmak zor ama imkansız değil. Bugün içilen her sigara size sağlıksız bir gelecek verir. Bu nedenle sigaradan ne kadar kısa zamanda kurtulursanız o kadar sağlıklı olursunuz” uyarısında bulundu.
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, “Umarım bu eğitimler faydalı olur ve sigara içen personel sayımız her geçen gün azalır. Bu ve benzeri eğitimlerle çalışma arkadaşlarımıza verdiğimiz önemi gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku