Pamukkale:
banner175
Belediye şirketinin kazandığı ihaleye CHP'den garip itiraz
Geleneksel olarak her yıl belediyelerin verdiği iftar yemeği için Pamukkale Belediyesi de ihaleye çıktı. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, ihalenin ardından; ihalede fesat olduğunu ve suç duyurusunda bulunacaklarını duyurmak için basın toplantısı düzenledi.
 
İl Binasındaki toplantıya Sancar’ın yanı sıra; Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri Yılmaz Doğan, Mustafa Çallıca,Kerim Kıvrak,  Osman Bartal ile partililer katıldı.
 
Sancar öncelikle ihale hakkında bilgi aktarıp 4 firmanın katıldığını ve 428 bin 750 lira fiyat veren Paktaş Organizasyon Petrol ve Temizlik Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin kazandığını söyledi.
 
Sancar Paktaş’ın yönetim kurulu başkanının, aynı zamanda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin olduğunu, yönetim kurulu başkan yardımcısının da yine Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Selim Arkan olduğunu söyledi.
 
Denizlihaber.com’un haberine göre; Sancar, Paktaş’ın Pamukkale Belediyesi’nin bünyesindeki bir şirket olduğundan hiç bahsetmedi. Belediye şirketi olan Paktaş’ın yönetiminin de belediye başkanı ve yardımcılarından oluşmuş olması doğal bir görüntü olarak yorumlanırken, 'Sancar, toplantısında; bu bilgiyi kasıtlı mı aktarmadı?' sorusu gündeme geldi.
 
Sancar, Pamukkalehaber.com’da yer alan haberde konuşmasına devamla şöyle devam etti:
“Şimdi size soruyoruz; İhaleyi veren ile ihaleyi alan nasıl aynı kişiler olabilir. Hele Ramazan Ayı gibi en Kutsalımız olan bir Ayda verilecek İftar Yemeği gibi en ulvi bir Hayır işinde bile nasıl ihaleye fesat karıştırabiliyorsunuz anlamak çok zor”
 
Başkan Sancar, bu ihaleyi belgeleriyle birlikte Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. (Fotoğraf: Pamukkalehaber.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku