Pamukkale:
banner175
Çamlık Bulvarı'nda sona doğru
Denizli'nin en yoğun güzergahlarından biri olan Çamlık Bulvarı’nda başlatılan alt yapı  çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarında da sona yaklaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Çamlık Bulvarı projesi kapsamında, kaldırım çalışmalarında sona gelirken, Fakülte Caddesi ve Çamlık Parkı girişi arasındaki 450 metrelik yolu asfaltlayarak trafiğe açtı. Yoluyla, kaldırımıyla ve yepyeni uygulamalarıyla bölgeye farklı bir hava katacak olan Çamlık Bulvarı’nda hızla devam eden çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak.
 
Peyzaj düzenlemeleri
 
Karşılıklı kaldırımlarda desen çalışmalarının yapılacağı Çamlık Bulvarı’nda dekoratif ağaç altı oturma alanları ,bitkisel ve plastik sanatsal objeler ile desteklenecek. Yol boyunca kaldırımların yanı sıra cep parkları , sanatsal duvar çalışmaları, merdiven ve aydınlatma temaları ile Denizlililerin yürüyüş yaparken keyifli zaman geçirebilecekleri alanlar da oluşturulacak. Çamlık Bulvarı ile bir çok kente öncülük yapacak bir proje gerçekleştirilecek
 
Örnek olacak
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çamlık Bulvarı'nın kentin en önemli bulvarlarından birisi olduğunu söyledi. Bulvarın alt yapısının tamamlandığını, onun hemen ardından üst yapı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Peyzaj çalışmalarımız da tamamlandığında Çamlık Bulvarı, yeni yüzüyle örnek bir cadde olacak. Vatandaşlarımızın dinlenip yürüyüş yapacağı ve keyifli zaman geçireceği bir güzergah olacak. Ben çalışmalar sırasında sabır gösterip destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku