Pamukkale:
banner175
Denizli AK Vadi'de buluştu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği AK Vadi Festivali sona erdi. Üç gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere büyük rağbet gösteren vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının konserlerine de katılarak müzik ziyafeti yaşadı. Ege'nin en büyük parkı AK Vadi'de düzenlenen festivalde Dev Oyun Parkı’nda çocuklar doyasıya eğlenirken, Hacivat-Karagöz, Kavuklu ile Pişekar, halk dansları,  bando takımı ve mehter takımın gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çocuk oyunu yarışları ile kıyasıya mücadele eden ve eğlenceye doyan minikler unutulmaz bir hafta sonu yaşadı. Esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.
 


Denizlililer oyun havaları ile coştu
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivalin final gecesine de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Stantları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet edip, onlarla fotoğraf çektiren Başkan Osman Zolan, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Gece yarısına kadar süren festivalin final konser programında ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Hakan Eyiden sahne aldı. Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’den Ferdi Tayfur’a kadar pek çok sanatçının sevilen şarkılarını seslendiren Hakan Eyiden, söylediği oyun havaları ile ise vatandaşları coşturdu. Denizlililer yağmura rağmen festival alanından ayrılmayarak keyifli zaman geçirdi.
 


Başkan Osman Zolan: “Sizin için ne yapsak az”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Denizli’nin her geçen gün büyüdüğünü ve göz kamaştırdığını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Sizlerle birlikte, el ele, omuz omuza birçok güzel işleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. O yapılan güzel işlerden bir tanesi de AK Vadi. İnşallah birlik ve beraberlik içinde Allah’ım Denizlimizi güzelleştirmeye devam etsin. Sizin için ne yapsak az. Çünkü sizler bize güvendiniz, bu şehri emanet ettiniz. Biz de sizlere gece-gündüz 24 saat hizmetkar olmak için koşturduk, çalıştık. Sizlerin coşkusunu ve mutluluğunuzu paylaşmak için geldim. İnşallah yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun” diye konuştu.   
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku