Pamukkale:
banner175
'Diğer büyükşehirlerden fersah fersah öndeyiz'
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası İncilipınar Mahallesi'nde kuruldu. İncilipınar Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, iftara yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür ederek, bunun bir gönül buluşması olduğunu ifade etti. İncilipınar Mahallesi'nin Denizli’nin ilk güzel parkının yapıldığı yer olduğunu anlatan Başkan Zolan, "Kapalı yüzme havuzumuzu da buraya yaparak hizmete aldık. Kongre ve kültür merkezi inşaatımızda hızlı bir şekilde devam ediyor. İftar yaptığımız bu yer yine ilk kapalı pazaryerlerimizden birisi. İncilipınar’ın altyapısı baştan aşağı yenilendi, şimdi de üst yapısı yenileniyor" dedi.
 
"DENİZLİ, FERSAH FERSAH ÖNDEDİR"
"İncilipınar Mahallesi Denizli’nin incisi olmaya devam ediyor" diyen Başkan Osman Zolan, "Denizli’de 622 mahallemiz var. Sadece İncilipınar’da değil bütün mahallelerde izimiz var. Altyapısı, üst yapısı, spor alanları, ihtiyaç olan ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Denizli, kendisi ile birlikte kurulan büyükşehirler arasında fersah fersah öndedir. Başarılı bir dönem geçirdik. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Denizli’nin her köşesindeki vatandaşımıza dokunmaya ve hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku