Pamukkale:
banner175
Dilekçelerine yanıt alamayınca drone uçuran muhtar, 'Sadece önlem istiyoruz”
Zeytinköy Mahallesi Muhtarı Serkan Kar, 2 bin 800 öğretmen ve öğrencinin bulunduğu Denizli Ticaret Borsası Ortaokulu önünde yaşanan yoğunluk nedeniyle, giriş ve çıkış saatlerinde trafik polisi talep etti. Yazılı talebine cevap alamayan Muhtar Kar, okul önünde yaşanan trafik yoğunluğunu drone'la belgeleyip, görüntüleri de Milli Eğitim Bakanlığı ve ildeki ilgili kurumlara gönderdi. Muhtar Kar, okul önünde sıklıkla hasarlı kazaların meydana geldiğini belirterek, şunları söyledi:
 
"Mahallemde 15 bin kişi yaşıyor. Kullandıkları tek ortaokul Denizli Ticaret Borsası Ortaokulu. Okulda ikili öğretim yapılıyor. Öğle ve akşam çıkışlarında yol çok yoğun olduğu için trafik sıkışıyor. Öğrenciler de araçların arasından doğrudan yola fırlıyorlar. Caddede sürekli maddi hasarlı kazalarımız oluyor. Valilikten yetkililer, burada incelemelerde bulundu. Yol alt veya üst geçit yapımı için müsait değil. İstediğim sadece öğle ve akşam trafiğinde, trafik polislerinin önlem alması."
 
Yazdığı dilekçelerden bir çözüme ulaşamadığını belirten muhtar Serkan Kar, "Bir yıldır defalarca Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yazılar yollayıp, Pamukkale Kaymakamlığı ve Denizli Valiliği'ne dilekçe yazdım. Çözüme ulaşamayınca, yazıyla anlatamadığımı, yüksekten drone görüntüleriyle anlatabileceğimi düşündüm. Çektiğim görüntüleri de yerel yetkililer ile Milli Eğitim Bakanlığı'na ve İçişleri Bakanlığı'na gönderdim" diye konuştu.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku