Pamukkale:
banner175
Esnaflar Pamukkale Belediyesi'nin nakdi desteğinden memnun
Koronavirüs pandemisi nedeniyle zarar gören esnaflara Pamukkale Belediyesi büyük destek sağlıyor. Pandemi süresince ilçe genelinde tüm esnaflara yönelik dezenfekte işlemini ücretsiz olarak yapan Pamukkale Belediyesi, kiracısı olan esnaflardan kira almama ve kirada indirim uygulamasını da hayat geçirmişti. Son olarak koronavirüs nedeniyle işyerleri kapanan ya da işleri olumsuz etkilenen esnaflara yönelik başlatılan 1400 TL nakdi yardımın başvuruları devam ediyor. Pamukkkale ilçesinde yer alan ve Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve ekonomik zarar yaşayan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri meslek gruplarındaki işletmeciler başvurularını www.pamukkale.bel.tr adresinden yapabiliyor. Pamukkale Belediyesi bu konuda gelen talepler için YSE’de bulunan ana hizmet binasında masa oluşturdu. 1400 TL nakdi yardım ile ilgili olarak esnaflar hem bilgi almak hem de başvuruda bulunmak için buradan da hizmet alabiliyor.

BU DESTEK NEFES ALDIRACAK

Pamukkale Belediyesinin verdiği nakdi yardım ile ilgili olarak esnaflar mutlu. Geçimini köftecilik yaparak sağlayan Osman Berkman, “Koronavirüs nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Dükkan kirasını bile parça parça öder duruma geldik. Pamukkale Belediyesinin bu desteğini duyunca mutlu olduk.Bu parayı alınca dükkan kirasını ve elektrik parasını ödeyeceğim. Bu destek bizler için bir anlamda ilaç gibi gelecek. Pamukkale Belediyesinden ve başkanımız Avni Örki’den Allah razı olsun” dedi.


Çiğ köfte dükkanı işletmeciliği yapan Gülsüm Ceray “Pamukkale Belediyesinin destek kararı bizleri memnun etti. Bu haktan yararlanmak için başvurumuzu yaptık. Bize nefes aldıracak olan bu destek için Pamukkale Belediyesine ve başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederiz” diye konuştu.


Köftecilik yapan Mehmet Küçük, Pamukkale Belediyesine teşekkür ederek, “Pandemi nedeniyle çok sıkıntılar yaşadık. Uzun süre kapalı kaldık. 1400 TL’lik bu destek bizim için çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.


Pilav dükkanı işleten Betül Gürkaplan da, “17 senedir bu işi yapıyorum. Pandemiden dolayı sıkıntılar yaşadık. Pamukkale Belediyesinin bize verdiği 1400 lira ile kiramızı, elektrik ve su faturalarımızı ödeyeceğiz. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Berber Muharrem Can, “Bu zor günlerimizde yanımızda olan Pamukkale Belediyesine teşekkür ediyorum. Sadece nakdi destek değil pandemi döneminde Pamukkale Belediyesi hep yanımızda oldu” derken, aynı mesleği yapan Tevfik Dingil ise, “13 yıllık esnafım. Pandemide çok sıkıntı yaşadık. Esnaflar adına hem nakdi destek için hem de bu dönemde yanımızda olduğu için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Tost salonu işleten Aykut Pilge, pandeminin kendilerini çok sıkıntıya soktuğunu belirterek, “Bu zor zamanlarda Pamukkale Belediyesi hep yanımızda oldu. Şimdi de 1400 TL destek veriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku