Pamukkale:
banner175
Facebook İstasyon'a Pamukkale Belediyesi desteği
Pamukkale Belediyesi, İstanbul’dan sonra Anadolu’da açılacak olan ilk Facebook İstasyon’a büyük destek veriyor.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Habitat Derneği’nin iş birliği ile Sınırlarını Aşan Türkiye Programı kapsamında hayata geçirilen ve ilki İstanbul’da oluşturulan Facebook İstasyon’un Denizli’de kurulacak 2.’sinin yeri belli oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, konuyla ilgili ilimize gelen heyeti makamında ağırladı. Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır ve beraberindeki heyet ziyarette hazır bulundu.
 
“PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Gerçekleşen ziyarette konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ağustos ayında temeli atılan Facebook İstasyon konusunda kısa sürede önemli adımlar atıldığını ifade ederek, “Bu proje çok önemli. Denizli Ticaret Odası ve HABİTAT ile birlikte Pamukkale Belediyesi de bu proje için el ele verdi. Denizlili vatandaşlarımıza büyük katkı sağlayacağını inandığımız bu projeye desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum. El ele vererek Denizli için önemli çalışmalar imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
 
“PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise seçimden önce projelerin hazırlandığında bu konuyla ilgili çalışmalarının olduğunun altını çizerek, “Bu konu bizim hayal ettiğimiz bir proje idi” dedi. Denizli’nin sanayi kenti olduğuna vurgu yapan Başkan Örki, “Denizli üreten bir kent. İhracatta ilk 10’da. Bu konuda Pamukkale de önemli bir yere sahip. Biz ticaretimiz ile teknolojiyi daha sıkı şekilde buluşturmalıyız. Bu sayede farklı pazarlara ulaşmalıyız. Pamukkale Belediyesi  olarak çorbada tuzumuz olsun istedik. Seçimden önce de bu konuyu hep dillendirdik. Projelerimizi hazırlarken HABİTAT ile iş birliği yaptık. Seçimlerden önce dile getirdiğimiz projemiz hem HABİTAT hem de Denizli Ticaret Odası ile birlikte hayata geçmiş olacak. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her kesimimizle olduğu gibi sanayi kuruluşlarıyla da iş birliği içindeyiz” diye konuştu. Ziyaret sonunda heyet Başkan Örki ile birlikte Facebook İstasyon’un kurulacağı Bağbaşı’ndaki Pamukkale Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Pamukkale Belediyesi’nin destekleriyle hayat bulacak olan Facebook İstasyon’dan, başta üniversite ve lise öğrencileri olmak üzere herkes faydalanabilecek. Toplam 650 metrekare kapalı alanda kurulacak olan Facebook İstasyon’da eğitimler ile etkinlikler, Facebook ile proje ortakları tarafından düzenlenecek. Tüm aktiviteler, ücretsiz olurken, İstasyon kendi etkinliklerini düzenlemek isteyenlere de, içerik doğrultusunda imkan tanıyacak.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku