Pamukkale:
banner175
Fatih'e müjdeler, gönül sofrasında geldi
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı Fatih Mahallesi’ne taşındı. Fatih Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, davetliler, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Fatih Mahallesi ile aralarında özel bir bağ olduğuna dikkat çekti. Başkan Zolan, “2004 yılında başlayan hizmetlerimiz Fatih Kapalı Pazar Yeri’nin olduğu nokta. Burası eskiden inşaat malzemeleri satılan bir yerdi. Sayın Bakanımız 'Fatih Mahallesi'ne bir tane kapalı pazar yeri yapalım, altına da etüt merkezi olsun' dedi ve bu güzel devasa eser ortaya çıktı" diye konuştu.
 
Fatih Mahallesi'ne müjde
 
Alt ve üst yapı başta olmak üzere Fatih Mahallesi'nde yaptıkları yatırımları anlatan Başkan Osman Zolan, her geldiğinde mahalle sakinlerinin "çocuklarımızın top oynayacağı alan yok", "okul yapılacak alan yok", "yeşil alanımız yok" şeklinde talepleri olduğunu söyledi. Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Bakanımızın yıllar önce yapmış olduğu hayali çok şükür bugün ete kemiğe büründürüyoruz. Biliyorsunuz daha önce bölgedeki konut ve imarla ilgili sorunları çözüme kavuşturduk. Bu noktada 2 yıldır yapılan çalışmalar neticesinde artık barajın çevresinde bir çevre yolu ve mahallemizin yakınında 45 bin metrekare spor alanı ayırıyoruz, he türlü spor sahası yapılacak bir yer, mülkiyet sorun yok. 35 bin metrekare de eğitim alanı, içine 3 4 okul yapabilme imkanı olan arazi sağlıyoruz. Ben vermiş olduğu desteklerden dolayı, bu fikri ortaya atmasından dolayı, sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu karar Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Ben size bunun müjdesini vereyim istedim."
 
“Denizli hak ettiğini alacak' dedik ve aldı”
 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise Fatih Mahallesi'nin aslanlarını asla unutmayacağını vurgulayarak, mahallenin başka bir güzel yer olduğunu ve kentin kaderini Fatih'in değiştirdiğini anlattı. Bakan Nihat Zeybekci, 2004 yılından bu yana sahip olunan bütün hizmetlerin hepsini Denizlililerin yaptığına işaret ederek, "Sizler 2004 yılında Denizli tercihinden, menfaatinden yana bulundunuz. Milletten yana tercihte bulundunuz. O gün 'Denizli vakti' dediniz. Vakit şu, bu parti değil, 'Denizli vakti' dediniz. Sizin tercihlerinizle bu eserler yapıldı ve kentin tarihi değişti. Biz sizin huzurunuza geldik, 'Denizli hak ettiğini alacak' dedik ve aldı. Denizli Ege'nin parlayan yıldızı oldu. Ondan sonra 'Denizli siyasetin de lider şehirlerinden birisi olacak' dedik ve oldu" diye konuştu. 
 
"Rabbim bu milleti merde bile muhtaç etmesin"
 
14 yıldan bu yana hizmet etmeye devam ettiğini ifade eden Bakan Zeybekci, "Siz Denizli'nin menfaatinin hangi yönde olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Rabbim bu milleti bırakın namerde merde bile muhtaç etmesin. Allah'ım memleketimiz ve milletimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin" dedi. Konuşmaların ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku