Pamukkale:
banner175
Gökbel'den ‘Altyapı bayramına' davet
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, kentin altyapısını baştan ayağa yenilediği büyük projesinde sıranın Pamukkale İlçesi’nin Deliktaş, Karşıyaka, Anafartalar, Dokuzkavaklar ve Aktepe mahallelerinin daha önce çalışma yapılmayan kesimlerine geldiğini açıkladı.
 
Siyaset mekanizmasının yerel yönetimlerle verimli işbirliğinin hizmet için büyük önem taşıdığını ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti’nin başarısının sırrı budur. Siyaseti sadece millete hizmet aracı olarak gören anlayışımızın sonucudur. Biz de AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak milletimizin ihtiyaçlarını, kamu kurumlarına aktarma ve takipçi olma konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Pamukkale halkının daha iyi hizmet alması için gerek ilçe belediyemiz, gerekse Büyükşehir Belediyemiz nezdinde talepkar ve takipçi olma misyonumuzu yerine getiriyoruz. AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti siyaseti verilen sözlerin yerine getirilmesi ilkesi üzerine kuruludur. 5 mahallemizde gerçekleştirilecek altyapı çalışması da AK Parti’nin verdiği sözleri mutlaka yerine getirdiğinin göstergesidir” dedi.
 
PAMUKKALE’NİN 5 MAHALLESİNDE BÜYÜK PROJE!
 
Pamukkale İlçesi’nin 5 mahallesindeki büyük altyapı projesinin 20 Ekim Pazar günü saat 13:30’da Karşıyaka Mahallesi Şekerci Durağı önünde düzenlenecek törenle başlatılacağını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu büyük projeye ilk kazmanın vurulacağı törende milletimizle birlikte olmak en büyük arzumuzdur. Coşkumuzu hemşehrilerimizle paylaşmak istiyoruz. 5 mahallemizin çağın şartlarına uygun, modern bir altyapıya kavuşmasını sağlayacak çalışma için başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan olmak üzere süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmanın mümkün olan en kısa sürede, kazasız belasız tamamlamasını ve yeni altyapı sisteminin devreye alınmasını diliyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku