Pamukkale:
banner175
Gönül sofrası Karşıyaka'da kuruldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan iftar sofrasının durağı Karşıyaka Mahallesi'ndeki kapalı pazaryeri oldu. Ramazan ayının bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı iftar programına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla selamlaşarak ramazanlarını tebrik etti. Akşam ezanının okunması ile birlikte binlerce vatandaş dualarla orucunu açtı.
 

‘İyi ki mahalle iftarlarını başlatmışız’
 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Karşıyaka Mahallemizde her Ramazan’da buluştuğumuz gibi bu Ramazan’da da Allah’ım kavuşmayı nasip etti. Karşıyaka çok yoğun ilgi gösterdi. Bugün 3 bine yakın vatandaşımızın katılımı ile iftarımızı açtık. Bu manevi havayı teneffüs ettik. İyi ki bu mahalle iftarlarını başlatmışız. İyi ki devam ettiriyoruz. Mesele yeme içme meselesi değil. Önemli olan gönüllerin birleşmesi, gönül sofralarında buluşmak… Burada hiç birbirlerini tanımayan komşular tanışma fırsatı buluyor. Bunun dışında vatandaşlarımız bizlere istek ve önerilerini iletiyor. Birlik ve beraberliğin arttığı sofralarda bir araya gelmek bizleri de mutlu ediyor. Bu çatının altında hep beraber el açıp dua etmenin huzurunu hissettik. Allah dualarımızı kabul etsin. Denizli’nin yarını daha güzel olsun, ülkemin yarını daha güzel olsun. Kadir Gecesine doğru yaklaştık, Allah bayrama kavuşturmayı da nasip etsin. Bayramı da hep beraber kutlayalım. Bayramda yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında olacağız. Bütün vatandaşlarımızı da bekliyoruz” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku