Pamukkale:
banner175
İkametini Pamukkale'ye taşıyanlara ödül
Aralık ayı içinde gerçekleşen “İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasının kura çekimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in sosyal medya hesabı Facebbok’ta canlı yayınla gerçekleşti. Kampanyaya katılan 110 kişi arasından 9 şanlı kişi belirlendi. Başkan Gülesin’in bizzat yaptığı çekilişte Samet Atak, Cansel Demir ve Muhittin Zoroğlu da tablet bilgisayar kazanırken, İbrahim Eser, Serhat Yıldız ve Yusuf Aslan akıllı telefon talihlileri oldu. Recep Tahir Koçal, Tuğba Sarı ve Melis Yorulmaz da 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama hakkı kazandı.Ayrıca kampanya dahilinde ikametgahını Pamukkale ilçesine taşıyan herkese 3’er teleferik bileti ve birer de Pamukkale travertenlerine giriş bileti hediye edildi.
 
“AMACIMIZ SOSYAL BAĞ KURMAK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasına katılan herkese teşekkür ederek, kampanyanın her yıl yapılacağını söyledi. Çekilişin daha şeffaf olması için sosyal medya hesabından canlı yayın eşliğinde talihlilerin isimlerin paylaşıldığını belirten Başkan Gürlesin, “‘İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasının amacı Pamukkale’de yaşayan vatandaşların ikametlerini de ilçemize alması idi. Bilindiği gibi Pamukkale Üniversitemizde okuyan 50 binin üzerinde öğrencimiz var. Bu sayının yaklaşık 45 bini bizim ilçemiz sınırları içinde ikamet ediyor. Belediye olarak bu öğrencilerimizin aidiyet duygusunu geliştirmek için kampanyamızı düzenledik. Burada temel amacımız öğrencilerimizle sosyal bir bağla temas kurmak, onlarla diyaloğumuzu artırmak. Diğer bir amacımız ise 337 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Bu kampanyamızı her yıl tekrarlamayı amaçlıyoruz. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku