Pamukkale:
banner175
İnternet kafe sahiplerine ceza yağdı
Komisyon üyeleri, ilçe sınırlarındaki tüm internet kafeleri denetledi. Denetimlerde yasaklı sitelere girişi engelleyen filtreleme sistemi bulunmayan, güvenli internet hizmetini kullanmayan, güvenlik kamerası görüntülerini mevzuata uygun şekilde saklamayan, 12 yaşından küçüklerin İnternet Kafelerine girmesine izin veren işletme sahipleri hakkında yasal işlem yapıldı.
 
Kafelerin eksiklerine vergi kanunlarına da uymamak eklenince toplam kesilen ceza miktarı 24 bin 960 lirayı buldu. 3 kafe ise 3’er gün faaliyetten men edildi.
 
Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, “Çocuklarımızın internet kafelerde karşılaşabilecekleri her türlü olumsuz durumu bertaraf etmek amacıyla, tüm kurumlarımızın katkılarıyla denetimlerin sürekli olarak aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Devlet olarak bizler gelecek neslimizin sağlıklı bir şekilde yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu konuda öncelikli olarak işletme sahiplerinin mevzuat doğrultusunda hareket etmelerini bekliyor, anne ve babalarında çocuklarını yakından takip etmelerini istiyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku