Pamukkale:
banner175
İyi Parti, Merkezefendi'den sonra Pamukkale'de de CHP adayını destekleyecek
Denizli’nin en kalabalık ve seçmen yoğunluğunun en fazla bulunduğu Pamukkale İlçesi’nde İYİ Parti aday çıkarmama kararı aldı. Millet İttifakı’nı oluşturan iki parti 31 Mart yerel seçimlerine CHP’li aday Ahmet Divarcı ile gidilmesi konusunda uzlaştı.
Pamukkale konusunda merakla beklenen açıklamayı İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, açıklık getirdi. Öztürk, “Türkiye genelinde, Denizli bütününde değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik. İşbirliği çerçevesinde iki parti tabanı arasında kaynaşmanın, kenetlenmenin tam olarak sağlanabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Atalarımızın dediği gibi; Bir elin nesi var, İki elin sesi var. Diyerek birlikte yerel iktidara yürümeye karar verdik. Denizli’de ses getirmek, kötü gidişata dur demek için, ortak aklı iktidara taşımak için az kaldı. Karar yüce milletimizindir. “Ben yaptım oldu” zihniyetinden kurtulmak istiyorsan az kaldı karar milletindir. Hep birlikte hareket edersek aşılmayacak dağ, yıkılmayacak sulta yoktur. Karar sizin, Söz milletindir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku