Pamukkale:
banner175
Karşıyaka Mahalle Meclisi kuruldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından başlatılan Benim Mahallem projesi çerçevesinde hayata geçirilen ve şu ana kadar 15 mahallede tamamlanan Mahalle Meclisi, Karşıyaka Mahallesi'nde de kuruldu. Karşıyaka Mahalle Meclisi'nin tanıtım toplantısına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez ve vatandaşlar katıldı. Kent Konseyi'ni mahalle ölçeğinde tanıtmak istediklerini belirten Değirmenci, “Toplumun tamamını kapsayan bir sivil toplum örgütüyüz. Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren arkadaşlarımızın hepsi gönüllü olarak çalışmaktadır. Bizler dalga dalga bu gönüllülük kültürünü yaymaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Mahalle Meclislerimiz geleceği konuşsun”
Kent Konseyi'nin çalışmalarını daha da büyüterek mahalle ölçeğinde çalışmalar yapmayı amaçladıklarını ifade eden Değirmenci, “Her şeyi muhtarlarımızdan beklemeyeceğiz. Karşıyaka Mahallesi'nde oturan herkes hep beraber Karşıyaka adına bir şeyler söyleyecekse bunun en rahat söylenebileceği ortam Mahalle Meclisleridir. Mahalle Meclislerimiz belirli periyotlarda toplanarak geleceği konuşsun istiyoruz. Bu güne kadar 15 mahallemizde Mahalle Meclisimizi kurduk. İnşallah bu yapı Karşıyaka Mahallemiz için güzelliklere vesile olacaktır” dedi. 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku