Pamukkale:
banner175
Mehmet Teke: Gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket edeceğiz
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale’de vatandaşların güler yüzlü, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için klasik belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal projelerle gönüllere dokunacaklarını söyledi. "Hep birlikte yeni hedeflere" sloganıyla ilçe sınırlarında yaşayan 7’den 70’e herkese hitap edecek sosyal projelerinin hazır olduğunu belirten Mehmet Teke, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'gönül belediyeciliği' vizyonuyla hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için sosyal projelerimiz hazır. Başta çocuklar, gençler, kadınlar, emekliler ve her yaştan vatandaşımıza hitap edecek çalışmalarımızla Pamukkale’de gönülleri kazanmaya geliyoruz" dedi.
 
YUNUS EMRE'DEN MESAJ
Seçim çalışmalarında en çok çocuk, gençler ve kadınların yoğun ilgisi ve talepleriyle karşılaştıklarına dikkati çeken Mehmet Teke, Türk ozanı Yunus Emre'nin "Biz gelmedik kavga için, Bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldik" mısralarını hatırlatarak, "Pamukkalemiz sadece doğal ve kültürel güzellik ve değerleriyle değil, mutlu insanların yaşadığı, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu bir ilçeye dönüşmesi için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku