Pamukkale:
banner175
Örki: 1 Nisan'dan itibaren 5 yıllık hızlı dönüşüm başlayacak
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Zübeyde Hanım ve İnönü Caddesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret etti. Esnaflara bol kazanç dileklerini ileten Örki, vatandaşların Pamukkale ve bölgeyle ilgili talep ve sorunlarını da dinledi. Örki’ye ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Adayı,’’Üreten ve önemli bir istihdam sağlayan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek karşılaştıkları sorunlara ortak çözümler ürettik, onların talep ve isteklerini dinledik. Emekçi esnaf kardeşlerimize güler yüzleri ve gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.
 
‘’HEDEFİMİZ PAMUKKALE’Yİ İMAR VE İHYA ETMEK’’
Pamukkale vizyonundan bahseden Örki, çalışmalarını vatandaşlara anlattı. İnsanların daha mutlu olduğu bir Pamukkale’yi ihya etmek istediklerini dile getiren Örki,’’Her şeyden önce hedefimiz daha yaşanılabilir, daha huzurlu, daha canlı bir Pamukkale’yi imar ve ihya etmek. Niyetimizi, projelerimizi ve çalışmalarımızı hep bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Bu ilçenin insanları mutlu olsun, evinde ve mahallesinde huzuru hissetsin. İçinde başka şehirlerin, başka yerlerin hayali olmasın. Hayalini süsleyen hayat Pamukkale’de olsun. Bu halis niyetle ve duygularla yolumuzda ilerliyoruz. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Her birinin yüzü gülüyor. İstedikleri ise yaşadıkları bu şehrin daha güzel  olması, daha iyi bir dizayna kavuşması. Allah’ın izni ve milletimizin de takdiriyle 1 Nisan’dan itibaren çok hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacak ve önümüzdeki 5 yılda Pamukkale’nin daha iyiye, daha güzele dönüşümü sağlanacak.’’ Diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku