Pamukkale:
banner175
Örki: Ben yaptım değil, hep birlikte yönetim anlayışı
Denizli'de aktif faaliyet sürdüren STK ve derneklerle kucaklaşarak her kesimin Pamukkale ile ilgili fikir ve taleplerini alan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Denizli Dadaşlar Derneği ile kahvaltıda buluştu. Denizli Dadaşlar Derneği Başkanı Hatip Çelebi ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denizli'de yaşayan Erzurumlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Buluşmaya ayrıca Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çicek ve Büyük Birlik Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Aytekin Abaş da katıldı. 70'e yakın kişinin katılım gösterdiği etkinlikte Örki dernek üyelerinin soru ve taleplerini dinlerken, Pamukkale ile ilgili proje ve çalışmalarını da anlatma fırsatı buldu. Buluşmada konuşan Başkan Adayı Örki,"Proje ve çalışmalarımızı vatandaşlarımızla ortak bir şekilde yürüteceğiz. Ben yaptım oldu düşüncesinde hiçbir zaman olmayacak, hep birlikte yönetim anlayışını hakim kılacağız." dedi.
 
"EĞİTİME ÖNEM VERMEZSEK GENÇLERİMİZİ KAYBEDERİZ"
Proje ve çalışmalarında eğitime ayrı bir parantez açtıklarını dile getiren Örki,"Pamukkale'de hizmet destanları yazmaya geliyoruz. Fikir ve proje üretirken her kesime ve her alana dokunmaya gayret ediyoruz. Gencinden yaşlısına kadar her yaş grubu için farklı projelerimiz var. Özellikle eğitim alanında yapacaklarımız için yoğun mesai harcıyoruz. Eğitime önem vermezsek gençlerimizi kaybederiz, onlar bizim geleceğimiz. Günümüzde gençlerimiz kötü alışkanlıklarla boğuşuyor. Onları bu alışkanlıklardan kurtarabilmek için belediye olarak farklı kurum ve derneklerle ortak çalışmalar yapacağız. Kuracak olduğumuz tesisler ve merkezlerde gençlerimiz sporla, sanatla ve teknolojiyle kendilerini geliştirecekler. Bunu yapmazsak geleceğimizi kaybederiz, çünkü bu memleketi, bu vatanı ilerde gençlere emanet edeceğiz. Bu yüzden onların kendilerini hayata hazırlamaları, dünya arenasında söz sahibi olmaları için kendilerini eğitebilecekleri imkanları sağlamalıyız." dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku