Pamukkale:
banner175
Örki Ege'nin en başarılı 2'nci başkanı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları konulu Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nda ikinci oldu.

BAŞKAN ÖRKİ’NİN BAŞARISI TESCİLLENDİ

ORC Araştırma Eğitim Danışmanlık Şirketi’nin 1-15 Ağustos 2020 tarihleri arasında 23 bin 200 kişi ile yüz yüze anket ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi ile gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ege Bölgesi değerlendirmesinde katılımcıların yüzde 59,3’lük oranı tarafından başarılı bulundu. Araştırmada Başkan Örki, yüzde 59,5’lik başarı oranına sahip Aydın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın hemen ardından ikinci sırada yer aldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku