Pamukkale:
banner175
Örki: Gençler bizim her zaman önceliğimiz
Genç ASKON Denizli Başkanı Bekir Çakır ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Yönetim Kurulu Üyeleri de tam katılım gösterdi. Başkan Adayı Örki fikir ve projelerinden bahsederken, gençlerin merak ettikleri soruları da cevapladı ve gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Türkiye'nin ve Denizli'nin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu belirten Örki, karşılaştığı tablo karşısında gelecekle ilgili kaygısının olmadığını ve gençliğe güveninin tam olduğunu belirtti.
 
"İÇİMİZDE SÖNMEYEN, BİTMEYEN BİR VATAN AŞKI VAR."
Konu vatan ve millet olunca hiçbir engel dinlemediklerini dile getiren Başkan Adayı Örki,"Ben de sizin yaşlarınızda, sizlerle aynı fikir ve bilinçle ülkeme hizmet etmek için AK Parti'de siyasete başladım. Allah'a şükürler olsun yıllar içersinde her kademede milletimize ve ülkemize hizmet etme fırsatları bulduk. Çünkü hepimizin ortak amacı memleketimiz için, çocuklarımız ve gençlerimiz için güzel bir gelecek hazırlamak. Konu memleket ve millet olunca da hiçbir engel tanımıyoruz, Everest dağı dahi olsa aşıyoruz. Hiçbir zaman yılmadık, vazgeçmedik. Çünkü içimizde sönmeyen, bitmeyen bir vatan aşkı var." dedi.
 
 "HER DAİM DESTEKCİNİZ OLACAĞIZ"
Gençlere çalışmalarında her daim destek olacaklarını ifade eden Örki,"Gençler şunu hiçbir zaman unutmayın; şu an gençlere değer veren, onları dinleyen ve fırsat veren bir lidere sahibiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençleri yedek kulübesinde değil, her zaman ilk onbirde görmek istiyor. Bu yüzden her daim destekciniz olacağız. Belediye olarak sizden tek istediğimiz şey üretmeniz. Bu ülke için, 2023 hedeflerimiz için üretin. Biz sizlere destek olmak konusunda, önünüzü açmak konusunda seferber olacağız. Yeni iş alanları ve girişimcilik hamlelerinizde işlerinizi kolaylaştıracağız. Daha güzel bir Pamukkale'yi hep birlikte inşa edeceğiz." diye konuştu. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte ortak çalışma ve birlik vurgusu mesajları verildi. Genç ASKON Üyeleri program sonunda Örki'yle hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku