Pamukkale:
banner175
Örki: Pamukkale'ye yabancı ilgisini daha da artıracağız
Pamukkale'nin dünya kenti haline gelmesi için yaptığı çalışma ve projeleri toplumun bütün kesimlerine anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, iş adamlarıyla da bir araya gelmeye devam ediyor. Örki, bu kapsamda Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Denizli Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cavit Armağan ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri yoğun katılım gösterdi. Başkan Adayı'na ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de eşlik etti. Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada Örki üyelere proje ve çalışmalarını anlattı. İşadamları Pamukkale İle ilgili talep ve sorunlarını da dile getirme fırsatı buldu. Örki'nin aday olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Cavit Armağan, seçim çalışmalarında Başkan Adayı'na başarılar diledi.
 
"ÖNCELİKLİ AMACIMIZ TURİST SAYISINI ARTIRMAK"
Toplumun her alanına dokunacak vizyonel projeleri olduğunu ifade eden Örki, ekonomiyle ilgili de önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Hedeflerinin şehre gelen yabancı işadamlarıyla Denizli'deki işadamlarını bir araya getirmek olduğunu dile getiren Başkan Adayı Örki,"Denizli'ye şu an yılda ortalama 2 milyon turist geliyor. Öncelikli amacımız gelen turist sayısını artırmak ve burada daha fazla zaman geçirmelerini sağlayacak projeler hayata geçirmek. Tabii ki turist sayısı artınca bu ekonomiye de önemli bir şekilde katkı sağlayacak. Ayrıca gelen turistlerin içinde birçok iş insanı da var. Kuracağımız ofisler ve yapacağımız faaliyetlerle gelen turist iş insanlarını sizlerle buluşturmak istiyoruz. Böylece bu iş birliği ihracatımıza ve ilçemizin gelişimine önemli katkı sağlayacak. Bunun için sizlerle bundan sonraki süreçte bir araya gelecek, ortak fikir ve proje üreteceğiz." diye ekledi.
 
ÖRKİ’DEN VEFA
Örki, ardından Denizli İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (DENİMDER) ev sahipliğinde Denizli İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunları ve ilk öğretmenleriyle buluştu. Hocalarının ellerini öperek verdikleri eğitimden dolayı teşekkür eden Örki, "Günümüzde okullarımız hükümetimizin de destekleriyle çok güzel noktalara geldi. Ama AK Parti öncesinde bu durum maalesef böyle değildi. Çok şükür ki zorluklarla, engellerle mücadele ederken her zaman yanımızda öğretmenlerimiz en büyük destekçimiz oldu. Hiçbir zaman sevgilerini bizden eksik etmediler. Öğretmen öğrenci ilişkisinden çok, bize bir ağabey, baba oldular. Önümüze çıkan engeller bizi daha azimli ve güçlü kıldı" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku