Pamukkale:
banner175
Örki'den turizme yeni ufuklar açacak projeler
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Pamukkale ve bölgesinin turizm potansiyelini yükseltecek projelerini halkla paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak Pamukkale’nin uzak mahalleleri olan Gözler, Belenardıç, Eymir, Haytabey, Uzunpınar’ı ziyaret edip, burada konaklayan Örki, Irlıganlı ve Eldinezli’de de halkla buluştu.
 
"BİZİM ANLAYIŞIMIZDA ÇİFTE STANDART YOKTUR"
Pamukkale'nin her mahallesine hizmet götürmek için yoğun çalışma sürdürdüklerini belirten Örki,"Pamukkale İlçemizin Denizli merkezine en uzak olan kırsal mahallelerimiz tarımsal faaliyetlerle hayatını sürdüren ve İlçemize katkı sağlayan bir bölgedir. Pamukkale'nin her mahallesi bizim için önemlidir. Bizim anlayışımızda çifte standart yoktur. Bu bölgelerimizin de belediyecilik hizmetinden en etkin şekilde yararlanmasını sağlayacağız" dedi.
 
"TURİSTLERİ BURAYA ÇEKECEK POTANSİYEL BU BÖLGEDE VAR"
Projelerinin sadece genel bakış açısıyla değil lokal bakış açısıyla da ele alındığını belirten Örki, bu mahallelerin önemini vurguladı. Örki, "Bu bölgemizin en büyük avantajı Pamukkale ve Karahayıt’a yakın olması. Detaylı incelemelerde bulunduk. İlçemizi gezmeye gelen turistleri buraya çekecek potansiyel bu bölgede var. Çok güzel doğaya ve temiz bir oksijene sahip, bu yönüyle doğa ve yayla turizmi için önemli bir nokta. Burada doğa yürüyüşleri, bisiklet ve at safari turları düzenleyebiliriz. Doğası gereği çok güzel karavan ve çadır kampı yerlerini bu bölgemizde kurarak burayı canlandıracak projeleri hayata geçirebiliriz. Bunların hepsini vatandaşlarımızla ve işin uzmanlarıyla görüşerek hayata geçireceğiz." diye konuştu.
 
IRLIGANLILAR SALONA SIĞMADI, TOPLANTI SOKAKTA YAPILDI
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Irlıganlı ve Eldenizli mahallelerinde bölge ahalisi ile kucaklaştı. Irlıganlı'da gerçekleşen ilk buluşmada vatandaşlar salona sığmadı, izdiham nedeniyle etkinlik sokakta gerçekleşti.
 
"ÜRETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİ TURİSTLERLE BULUŞTURACAĞIZ"
Çiftçilerin ürettiği ürünleri turizm vasıtasıyla daha ulaşılabilir ve bilinir hale getireceklerini dile getiren Örki,"Bu bölgelerimizde yetişen ürünleri hem iç piyasada hem de dünya çapında daha bilinir ve marka haline getirmek için çalışmalar yapıyor, bunun üzerine projeler üretiyoruz. Amacımız turizm güzergâhımızda bir tesis kurup burada vatandaşlarımızın ürettiği ürünleri pazarlamak. Böylece sizin ürettiğiniz ürünleri yerli ve yabancı turistlerle buluşturmuş olacağız. Ayrıca alışveriş yapan turistler üretilen üründen daha fazla talep ederse orada bilgilendirme ofisimiz olacak. Bu bilgilendirme ofislerinde turistler sizin üretmiş olduğunuz ürünün detaylarını, nerede üretildiğinin bilgisine ulaşacak. Böylece bilgilendirme ofislerimiz aracılığıyla siz üretici ile tüketici arasında bir köprü oluşturacağız." dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku