Pamukkale:
banner175
Özel Egekent Hastanesi'nden Pamukkale Belediyesi personeline özel indirim
Pamukkale Belediyesi çalışanlarına önemli müjde. Pamukkale Belediyesi ile Denizli Özel Egekent Hastanesi arasında indirim anlaşması yapıldı. Geçtiğimiz günlerde, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek tarafından imzalanan ve 1 yıl süreyle geçerli olacak protokole göre Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan personeller ile birinci derece akrabaları olan eş, çocuk, anne ve babaları bu indirimden faydalanacak.  Protokol kapsamında Pamukkale Belediyesi personellerine muayene ücretlerinin katılım payı üzerinden yüzde 40, ameliyat, tetkik ve tahlil işlemleri ile yatarak tedavilerde de yüzde 30 indirim yapılacak.
 
PERSONELLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yapılan protokol ile belediye çalışanlarına önemli bir indirim yapıldığını ifade ederek, “Belediyede halkımıza hizmet götürmek için çalışan tüm personelimiz bizim için çok değerli. Hiçbirinin ihtiyacı olmasını istemeyiz ama gerekli olduğu takdirde faydalanmaları için Denizli Özel Egekent Hastanesi ile belirli oranlarda indirim protokolü imzaladık. Bu sayede personellerimiz ile birinci derece akrabaları olan eş, çocuk, anne ve babaları yüzde 40 ve yüzde 30 oranlarında indirimden faydalanabilecekler. Bu konuda belediye çalışanlarımıza destek sağlayan Denizli Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek’e teşekkür ederken, tüm personellerimize sağlıklı günler diliyorum” dedi. Denizli Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek ise yapılan protokolün hayırlı olmasını diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku